Onnea valkolakeille – Tässä ovat kevään uudet ylioppilaat!

Puuttuuko ylöjärveläinen ylioppilas listasta? Voit ilmoittaa ylioppilaan nimen ja oppilaitoksen toimituksellemme osoitteeseen toimitus@ylojarvenuutiset.fi.

Ylöjärven lukio:

Iida Ahokas, Riku Ahokas, Samuli Anttila, Inkeri Asmala, Kaisa Asp, Mathilde Bredero, Lotta Heinonen, Säde Helin, Joel Hietaniemi, Tuomas Hiltunen, Mikko Jankkari, Annaliina Jokinen, Veronica Kallio, Lassi Kangasmäki, Akseli Kankaansivu, Markus Karema, Alina Kari, Sanni Kianta, Venla Kindt, Miika Kinnunen, Aki Kleemola, Eerika Klemettilä, Sofia Koivisto, Leevi Kontteli, Venla Korhonen, Kalle Korkeamäki, Elias Kröger, Ella Kukko, Alvar Lahtinen, Jimi Landström, Miro Lankinen, Ella Latva-Koivisto, Oona Lehtinen, Timo Lehto, Noora Leijo, Anni Lepistö, Josefiina Linna, Riikka Lipsanen, Veeti Lukin, Mi Maijala, Sanni Maijala, Pekko Majala, Pyry Majala, Janne Majaniemi, Tuomas Majuri, Aleksi Martansaari, Aleksi Mattila, Annu Mattila, Susanna Mattila, Heta Mustila, Heini Mäkelä, Aleksi Mäkiharju, Aaro Mätäsniemi, Ella Nappari, Jasmin Niemelä, Valtteri Niiranen, Seela Nissinen, Eveliina Nordman, Miska Nuotio, Liinu Närvä, Marianna Näränen, Paavo Ollila, Simon Paldanius, Jenni Palokoski, Eerika Parviainen, Alexey Pavlov, Matias Pekkanen, Susanna Pekonen, Lotta Pelkonen, Jarkko Pelttari, Mikki Puttonen, Anni Pylkkänen, Miia Raerinne, Aino Rahkjärvi, Kasperi Raisio, Jasmin Rantee, Emmi Rauhala, Aapeli Riuttala, Santeri Ronni, Aliisa Rönkkö, Aleksi Röyhkiö, Eetu Salmi, Niklas Salo, Valtteri Salonen, Annika Salonmaa, Emmi Sarvijärvi, Samuel Seppälä, Joona Simpura, Viivi Sinisalo, Joona Sipiläinen, Julia Syrjä, Veeti Syrjälä, Samu Syrjänen, Viliam Sälli, Alia Tbaileh, Nicholas Telford, Riku Tikkanen, Elina Toimela, Susanna Toivola, Mandi Toivonen, Helmi Tolonen, Aapo Tuominen, Antti Tuomisto, Jonna Uusipaasto, Jesse Vallin, Vilma Vehviläinen, Ella Veija, Ellinoora Vikman, Sofia Voimanen, Pinja Vuorenmaa, Laura Väisänen, Ville Väisänen, Mikael Ylisiurunen

Ylöjärven lukio, kaksoistutkinnon suorittaneet:

Valtteri Anttila, Veikka Havu, Mona Jääskeläinen, Joonas Kemppainen, Eerika Lehtinen, Veera Leppänen, Annu Pakkanen, Jasse Rannanvirta, Elina Tapio, Niko Tuomaala, Emma Viitakangas, Valtteri Vireaho

Pirkanmaan aikuislukio:

Milja Asp, Toni Kouhia, Eetu Peltomaa

Tampereen lyseon lukio:

Kiira Niittymäki, Anni Salokanto

Sammon lukio:

Jasmine Niemelä, Venla Niemenmaa, Emmi Nikkilä,

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?