Sunnuntain Kevätsäpinöitä ei voi jättää väliin

Ylöjärven Urheilutalo, keilahalli, pienoisgolf ja keilahallin parkki-alue ovat huomenna sunnuntaina tapahtumien keskipisteessä.

Ylöjärven Uutisten, Ylöjärven kaupungin, MLL:n Ylöjärven yhdistyksen sekä Ylöjärven Keilahallin ja Pienoisgolfin järjestämissä Kevätsäpinöissä riittää menoa ja meininkiä kello 10–14.

Keilahallin parkkipaikalla järjestettävä Takaronkkikirppis on ole ihan tavallinen kirppis. Luvassa on runsaasti oheisohjelmaa, kuten haastatteluja ja Kangoo Club ylöjärven tanssiesitys. Kello 13 ”lavalle” hyppää Kielo Kärkkäinen & Hot Heroes tarjoamaan menevää livemusiikkia. Takaronkkikirppistapahtuman juontaa Hanna-Mari Kujala.

Samaan aikaan vietetään Pienoisgolfin avajaisia. Herkuttelijat voivat tapahtuman aikana nauttia muun muassa soppatykin keitosta, grillimakkaroista sekä muurinpohjaletuista.

Urheilutalon liikuntasalin täyttää MLL:n Vappukarnevaalit kello 10–13. Ohjelmassa on Lasten Kuplan temppu- ja Parkour-rata sekä geokätköilyä. SuperSam järjestää liikunnallista ohjelmaa lapsille kello 11–11.30. Kello 12–12.30 on Teräsmiehen vuoro. Paikalla myös ihastuttava Pieni Merenneito sekä letitysmestari Moonlight Braids. Peppi Pitkätossuakin pääsee moikkaamaan. Tapahtumassa palkitaan paras naamiaisasu, joten siihen kannattaa satsata. Lisäksi ulko-ovelta voi ostaa vappupallon.

Uimahallillakin on ohjelmaa, kun mukana on Ykä-Dino ja uimatehtäviä.

Kaupungin liikuntapalvelut myy paikan päällä myös käytöstä poistettua irtainta, kuten steppilautoja, voimisteluvälineitä ja muita liikuntavälineitä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?