Kaupunki päätti myydä Kurjen ja Paijalan saunat – toisen hinta vain satasia, toisen vähän enemmän

Ylöjärven kaupunginhallitus nuiji pöytään kahden kaupungin omistuksessa olevan saunan myynnin. Saunojen hinta ei päätä huimaa.

Paijalan saunat sijaitsevat upeassa maisemassa. (Kuva: Mannin Asukasyhdistys)

Viljakkalassa sijaitseva Kurjen sauna myydään Viljakkalan kirkonkylän Kyläyhdistys Vilkulle 300 eurolla. Sauna on rakennettu vuonna 1992.

Kaupunki vastaa saunan hoito- ja ylläpitokustannuksista omistusoikeuden siirtymiseen asti. Vilkku ry on sitoutunut rakentamaan kustannuksellaan saunaa palvelevan lain edellyttämän jätevesijärjestelmän toukokuun loppuun mennessä. Kaupunki puolestaan hankkii kustannuksellaan rakennukselle sähköliittymän.

Mannissa sijaitseva Paijalan sauna siirtyy puolestaan Mannin Asukasyhdistyksen omistukseen. Kiinteistöllä sijaitseva päärakennus on rakennettu vuonna 1931. Miesten sauna on vuodelta 1952 ja naisten sauna vuodelta 1970.

Paijalan rakennusten kauppahinta on 2 300 euroa.

Ylöjärven kaupunki rakentaa kustannuksellaan rakennuksia palvelevan lain edellyttämän jätevesijärjestelmän toukokuun loppuun mennessä. Mannin Asukasyhdistys vastaa järjestelmän ylläpitoon ja huoltoon liittyvistä kustannuksista. Rakennusten nykyinen sähköliittymä siirtyy veloituksetta uudelle omistajalle.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.