Iskun voimistelijoilta komeita sarjanousuja

Ylöjärven Iskun joukkueet avasivat kilpailukauden viikonloppuna. Joukkueet Viima- ja Väre pääsivät osallistumaan ensimmäistä kertaa ihan oikeaan kilpailusarjaan. Joukkueet osallistuivat TV Openin 8–10-vuotiaiden sarjaan.

Ensimmäistä kertaa kilpaillut Viima ihmettelee mitaleitaan Hervannassa. (Kuva: Riina Räsänen)

– Molempien joukkueiden suorituksiin mahtui isompia virheitä, mutta kokonaisuuksiin olimme todella tyytyväisiä, Riina Räsänen iloitsi koko valmennustiimin puolesta.
Viima sijoittui upeasti kategoriaan 3 ja Väre kategoriaan 6.

– Hiominen treenisalilla jatkuu ja nyt pyritään saamaan vartaloiden suoritustekniikat kuntoon, Räsänen jatkaa.
Tälle kaudelle sarjanousijoita ovat myös Kuutar, Team Kuutar ja Kaste. Nämä kolme siirtyivät kevätkaudelle 10–12-vuotiaiden sarjaan. Kuutar sijoittui isompien sarjassa kategoriaan 4, Team Kuutar kategoriaan 5 ja Kaste kategoriaan 7.

– Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, Kuutar ja Team Kuutar kommentoivat.

14–16-vuotiaiden kilpasarjassa Kaisla voimisteli samassa kilpailussa kokonaispisteet 13,900 ja sijoittui kovassa seurassa kahdeksanneksi.

Kilpailukausi jatkuu ensi viikonloppuna, jolloin osa joukkueista matkaa lauantaina Valkeakoskelle. Sunnuntaina kilpaillaan jälleen Hervannassa. Tällöin mukana on myös ensimmäistä kertaa kilpaileva yli 35-vuotiaiden joukkue Käpy. Joukkue on perustettu tammikuussa.

MARIA NUMMELA

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?