Terveysasiat voi hoitaa nyt verkossa – kaupunki otti käyttöönsä sähköisen asiointipalvelun, jonka kautta voi varata ajan ja saada neuvontaa

Ylöjärven kaupunki otti maanantaina käyttöönsä sähköisen asiointipalvelun, jonka avulla asiakkaat voivat hoitaa yleisimmät terveysasiansa verkossa.

Klinik-palveluun kirjaudutaan Ylöjärven kaupungin terveyspalvelujen verkkosivujen kautta.

Tarkoituksena on, että asiakkaan hoitoonpääsy ja muu asioiminen helpottuisi tulevaisuudessa. Kaupungin mukaan asiointipalvelu auttaa tunnistamaan tilanteet, jotka vaativat kiireellistä hoitoa.

Tiedotteessa kerrotaan, että sähköisen asioinnin ansiosta asiakkaat voivat asioida itselleen parhaaseen aikaan, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Samalla asiakkaiden tarvitsee selostaa asiansa enää vain kerran, sillä palvelun avulla informaatio kulkee ammattilaiselta toiselle.

Asiakas myös ohjataan pavelun kautta suoraan hänen tarvitsemaansa hoitoon tai muuhun palveluu, jolloin ammattilaisille vapautuu aikaa ihmisten kohtaamiseen ja hoitamiseen.

Palvelun avulla asiakkaat voivat saada apua esimerkiksi näissä tilanteissa: uusi vaiva tai sairaus, joista saa neuvontaa ja ajanvarauksen vastaanotolle, hammastarkastuksen varaus, sairauden määräaikaiskontrolli, tutkimustulosten kysely, lääkärintodistukset ja lausunnot, rokotusneuvonta, palveluseteliasiat, yhteydenotto röntgeniin ja varatun ajan peruminen ja siirtäminen.

Klinik-palveluun kirjaudutaan Ylöjärven kaupungin terveyspalvelujen verkkosivujen kautta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?