YIlveksen nuorukaiset juhlivat SM-hopeaa Tampereella

15-vuotiaiden poikien futsalin SM-lopputurnaus pelattiin Tampereella viime viikon loppuna.

Hopeajoukkue oli hyvässä vireessä kauden tärkeimmässä paikassa.

Lauantaina pelattiin alkulohkojen ottelut. Ensimmäiseksi YIlvestä vastaan asettui Vetelin Urheilijat, jonka YIlves voitti selkeästi 7–0. Seuraavaksi ylöjärveläisiä vastaan vastaan tuli tuttu Euran Pallo ja peli päättyi tiukan väännön jälkeen YIlvekselle 3–0.

Lauantain viimeisessä pelissä FC Wild voitti ylöjärveläisryhmän numeroin 2–0, vaikka YIlveksellä oli lukuisia paikkoja tehdä useampikin maali.

YIlves sijoittui lohkossaan toiseksi ja selvisti sunnuntain mitalipeleihin.
Sunnuntaina välierässä YIlves kohtasi Tampereen Ilves FS:n joka taipui puhtaasti 4–0. Finaalissa YIlves kohtasi Euran Pallon. YIlves johti ottelua kaksi kertaa, mutta lopulta EuPa voitti niukasti numeroin 2–3.

YIlveksen SM-hopeajoukkueessa pelasivat Venni Olshin, Elias Hämäläinen, Elias Eräpalo, Konsta Hoisko, Ville Laaninen, Leevi Taskila, Juho Sattula, Tuukka Kruuti, Kosti Lehto, Iivari Raittinen, Niko Pulkkinen, Jami Saastamoinen, Jari Kikalov, Viljami Säynäjäkangas, Otto Marjamäki ja Miska Gröhn. Valmentajina toimivat Petteri Pulkkinen, Lassi Raittinen ja Ilkka Saastamoinen. Huoltajana oli Arttu Eräpalo ja joukkueenjohtajana Sami Marjamäki.

 

SAMI MARJAMÄKI

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?