Musiikki siivitti taituruutta ja upeita kokonaisuuksia – katso kuvakavalkadi Uplakersin taitoluistelunäytöksestä

Uplakersin kevätnäytöksessä nähtiin kaikki harrastajat.

Uplakers Taitoluistelun kevätnäytöksessä juhlittiin musiikkia, joka on tärkeä väline taitoluistelun esittämisessä. Thank You for the Music -näytös oli täynnä tuttuja kappaleita radiosta ja elokuvista.

– Tänä vuonna pohdimme sitä, että musiikki on voimavara luistelussa ja väline, jolla ilmennetään taitoja ja luovaa ilmaisua. Näytös on kauden hienoin tapahtuma
varsinkin luistelijoille. Tästä sitten aloitetaan heti seuraavan kauden valmistelut, valmennuspäällikkö Maija Seppänen kertoo.

Esityksen koostaminen on pitkän työn tulos, sillä valmistelut aloitetaan edeltävänä jouluna ja kappaleet valitaan jo tätä ennen. Näytös on jokavuotinen perinne, jossa nähdään kaikentasoisia esiintyjiä pienimmistä luistelijoista aikuisharrastajiin.

– Lajina taitoluistelu on erittäin vaativa, mutta myös erittäin monipuolinen. Kilpatasolla laji vaatii urheilijalta todella paljon, mutta tästä voi kuitenkin nauttia helposti myös harrastetasolla. Taitoluistelun voi aloittaa aikuisenakin, vaikkei olisi koskaan luistellut. Tämä on hyvää treeniä keskivartalolle ja tasapainolle, kertoo Seppänen.

– Kaikki esiintyjät nauttivat kovasti tästä päivästä. He saavat kuhista keskenään kopeissa ja viettää aikaa kavereiden kanssa, luistelua ja esiintymistä tietenkään unohtamatta. Tämä on erilainen, kiva päivä, toiminnanjohtaja ja valmentaja Niina Laurikka kommentoi.

Näytöksen jälkeen Uplakersin luistelijat joutuvat evakkoon.

– Ylöjärven hallin remontin vuoksi joudumme harjoittelemaan ympäristökunnissa. Tämän vuoksi kevätnäytös järjestettiin poikkeuksellisen aikaisin, Laurikka kertoo.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?