Mies ajoi keskellä päivää ojaan ja pakeni paikalta

Kuskin epäillään ajelleen kannabiksen vaikutuksen alaisena.

Sunnuntaina puoli yhden aikaan iltapäivällä hätäkeskus sai ilmoituksen henkilöautosta, joka oli ajettu ojanpohjalle Mikkolantiellä. Poliisin saavuttua paikalle oli kuski kuitenkin jo poistunut paikalta.

Poliisi otti kiinni lähistöllä sijaitsevasta asunnosta 25-vuotiaan miehen, jonka epällään ajaneen auton ojaan.

Kuskia epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Miehelle suoritettu puhalluskoe antoi nollatuloksen, mutta alustava huumetesti osoitti positiivista tulosta kannabikselle, minkä vuoksi hänet vietiin verikokeisiin.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?