Kaikki halukkaat pääsevät musiikkiopiston oppilaiksi

Kaikki halukkaat ylöjärveläiset pääsevät Pirkanmaan musiikkiopiston oppilaiksi Ylöjärven kaupungin 150-vuotisjuhlien kunniaksi.

Pirkanmaan musiikkiopistossa voi opiskella soittamaan monenlaisia soittimia. (kuva: arkisto)

Hakuaika tulevan lukuvuoden opetukseen päättyy sunnuntaina 14. huhtikuuta. Oppilasvalinnat järjestetään soitinvalintatilaisuutena joko perjantaina 3. tai lauantaina 4. toukokuuta Ylöjärven yhtenäiskoululla.

Musiikkiopiston opettajat arvioivat tällöin toivotun soittimen soveltuvuutta hakijalle. Tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua eri soittimiin, ja soitintoiveen voi esittää myös vasta paikan päällä.

 

Ylöjärvellä voi opiskella seuraavia soittimia: piano, kitara, sähkökitara, bassokitara, rummut/lyömäsoittimet, kantele, harmonikka, viulu, alttoviulu, sello, huilu, oboe, klarinetti, saksofoni, trumpetti, käyrätorvi, pasuuna, baritonitorvi ja tuuba.

 

Pirkanmaan musiikkiopisto järjestää taiteen perusopetuksen musiikin laajan ja yleisen oppimäärän mukaista musiikinopetusta Tampereella, Ylöjärvellä, Kangasalla ja Hämeenkyrössä.

Oppilaita on yhteensä reilut 1700. Opistolla on 15 viikoittain toimivaa orkesteria, kaksi big bandia, kaksi kuoroa sekä kymmeniä pienempiä bändejä ja yhtyeitä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?