YIlveksen futsaljuniorit etenivät taistelemaan SM-mitaleista

Ylöjärven Ilveksen 17-vuotiaiden poikien joukkue sekä 15-vuotiaiden poikien joukkue etenivät karsintaturnauksista SM-lopputurnauksiin.

YIlveksen 17-vuotiaat pojat pelasivat mallikkaasti Tampereen Kaupissa järjestetyssä aluekarsintaturnauksessa. Ensin YIlves pelasi nihkeän maalittoman tasapelin FC Kangasalaa vastaan. Toisessa ottelussa Alastaron Urheilijoiden ja Forssan Jalkapalloklubin yhteisjoukkue pääsi maalin johtoasemaan, mutta sen jälkeen YIlves otti tahtipuikon. YIlveksestä Vili Somppi, Mikael Kilpi, Konsta Keränen ja Veikka Kiikkinen löysivät pallolle paikan maaliverkoista. Arttu Asikainen säesti kahdella ja Saku Kangasmäki yhdellä syötöllä.

Ikäluokan kevät huipentuu ensi viikonloppuna Seinäjoelle, jossa mukana SM-turnauksessa on kahdeksan joukkuetta.

YIlveksen 15-vuotiaat pojat etenivät puhtaalla pelillä Loimaan aluekarsinnasta jatkoon. YIlves kaatoi Ilves/Jaakonmäen 5–1 sekä Lieto Punamustan 4–1. Niko Pulkkinen iski YIlvekselle turnauksessa viisi maalia. 15-vuotiaiden poikien lopputurnaus pelataan Tampereella 30.–31.3.

YIlveksen 15-vuotiaiden tyttöjen matka päättyi aluekarsintaan Halikossa. YIlves tiipui kolmannelta jatkopaikalta maalierolla. Turnauksessa YIlves hävisi FC Halikolle 0–5 ja pelasi 3–3-tasapelin Euran Pallon kanssa. YIlveksen maaleista vastasivat Emilia Nurmikolu, Minja Kaasinen ja Roosa Hassinen. Syöttöpiste kirjattiin Emmi Orrbergille.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?