Jatkopeleihin valmistavasta ottelusta tappio Ryhdille

Ryhdin naisten edustusjoukkue kohtasi lentopallon 2-sarjan alajatkosarjan voiton varmistaneen Supi-Volleyn sunnuntaina. Peli oli molempien joukkueiden jatkopelien osalta merkityksetön, sillä molemmat joukkueet olivat jo aiemmin varmistaneet paikan jatkopeleissä.

Ilona Matilainen passaa. (Kuvat: Esa Norvia)

Jatko-otteluissa karsitaan joukkueet tulevalle kaudelle naisten ylempään 2-sarjaan.

Ryhti halusi kuitenkin hoitaa viimeisen pelin ennen karsintapelejä hienosti. Ryhdittäriä oli saattelemassa kentälle Ryhdin Reippaan F-junnutytöt ja katsomokin täyttyi mainiosti.

Molemmat joukkueet joutuivat päättämään alajatkosarjan hieman vajaalla kokoonpanolla. Ryhti vei suhteellisen helposti ensimmäisen erän luvuin 25–18. Toinen erä meni Supi-Volleyn komennossa ja päättyi vastustajalle 17–25.

Kolmas ja neljäs erä olivat tiukkaa ja tasaista vääntämistä. Ryhtiläisillä painoi jaloissa vielä lauantain pitkä päivä A-tyttöjen välieräturnauksessa ja vaikka Ryhdillä oli neljännessä erässä jo eräpallo, kokenut vastustaja pystyi kääntämään pelin edukseen. Supi-Volley voitti kaksi viimeistä erää 23–25 ja 25–27

Ryhdin karsintapelit jatkuvat viikon päästä, jolloin vastaan asettuu Euran Raiku.

MARI-ELLA SAIRIALA

 

 

 

 

Emilia Hänninen vastaanotossa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?