Takaronkkikirppis, karnevaalit ja kevätsäpinät tulevat taas!

Suosittu Urheilutalon kevätsäpinät järjestetään tänäkin vuonna, mutta osittain uudistuneessa muodossa.
kevätsäpinät, takaronkkikirppis, urheilutalo, vappukarnevaali, MLL

Kuvassa näkyy osa kevätsäpinöiden järjestäjätahoa: keilahallin yrittäjä Kyösti Tahvanainen, MLL:n Ylöjärven yhdistyksen puheenjohtaja Susanna Grönlund, Ylöjärven vapaa-aikajohtaja Sami Yli-Pihlaja ja liikuntakoordinaattori Olli Alamäki.

Kevätsäpinät pidetään sunnuntaina 28. huhtikuuta eli kolme päivää ennen vappua.

Säpinöihin on tulossa monenlaista ohjelmaa: takaronkkikirppistä, vappukarnevaalia lapsille, liikkumista altailla sekä herkkuja ja musiikkia takapihalla.

Isossa salissa pidetään MLL:n järjestämät vappukarnevaalit, joka on ollut hyvin suosittu tapahtuma. Parina viime vuotena kävijöitä on ollut noin 600, kertoo MLL:n Ylöjärven yhdistyksen puheenjohtaja Susanna Grönlund.

– Meiltä tulee samantyyppistä ohjelmaa kuin viime vuonna. Parkour- ja temppurataa, letitystä, geokätköilyä ja arpajaiset. Paikalle tulevat myös Super Sam ja juhlaprinsessa.

Tapahtumia järjestetään non-stoppina. Tapahtumasta voi lisäksi ostaa vappupalloja.

MLL:n vappukarnevaalit ovat avoinna kello 10–13, kun taas koko Urheilutalon kevätsäpinät kestävät tunnin pidempään, kello 10–14.

Kirppikselle mahtuu 30–40 myyjää

Takaronkkikirppis järjestetään tänä vuonna ainoastaan takaparkkipaikalla. Autopaikka kirpputorille maksaa 10 euroa. Kirppikselle mahtuu noin 30–40 myyjää autoineen.

Kirpputorimyyjien lisäksi paikalla on soppatykki, makkaraa, muuurinpohjalettuja, kenties myös vohveleita, ja Tampereen jäätelötehtaan jäätelöitä.

– Uutuutena on siirrettävä puttirata. Se joka saa hole-in-onen, saa vapaakierroksen pienoisgolfradalle, jonka kausi alkaa kevätsäpinöissä, kertoo Keilahallin yrittäjä Kyösti Tahvanainen.

Livemusiikkia takaparkkiksella

Takapihalla soi myös musiikki.

– Tarkoitus on saada livemusiikkia. Pihalla on lava, ja juontaja Hanna-Mari Kujala tulee Ylöjärven Uutisista, kertoo kaupungin vapaa-aikajohtaja Sami Yli-Pihlaja ja kehottaa ylöjärveläisiä ottamaan yhteyttä, mikäli heille tulee muita ideoita kevätsäpinöissä toteutettaviksi.

– Tapahtuma kehittyy ja elää vuosi vuodelta. Olemme oppineet mikä toimii ja mikä ei. Kevätsäpinät jatkuvat jatkossakin, niistä on tullut jokavuotinen tapahtuma.

Kevätsäpinöillä on neljä järjestäjää: MLL:n Ylöjärven yhdistys, Ylöjärven kaupunki, keilahalli ja Ylöjärven Uutiset.

Urheilutalon kevätsäpinöillä on omat Facebook-sivunsa, joista löytyy lisää tietoa.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?