Uplakers eteni vaivattomasti välieriin KPK:ta vastaan

Ylöjärven Uplakers otti kaksi selvää voittoa jääkiekon II-divisioonan puolivälierissä ja eteni välieriin. Tamperelainen Hiki-Hockey jäi Uplakersin jalkoihin numeroin 6–2 ja 2–5.
uplakers

Uplakers on vahvassa iskussa myös pudotuspeleissä. Voittoputki on nyt jo 15 ottelun mittainen. (Arkistokuva / Esa Norvia)

Ensimmäisessä ottelussa keskiviikkona Hiki-Hockey pysyi ylöjärveläisten kyydisssä vajaat kaksi erää. Toisen erän lopussa Uplakers karkasi 3–1-johtoon eikä vierasjoukkue enää tästä toipunut. Kolmas erä oli enää muodollisuus.

Teppo Antila ja Mika Kalliomäki viimeistelivät kumpikin kaksi maalia. Ottelun tehomies oli saldon 1+2 merkkauttanut Aleksi Saadetdin. Eemeli Selin koppasi isäntien verkolla 26 laukausta.

Lauantaina Uplakers ratkaisi kamppailun jo avauserässä, kun se iski reilun kymmenen minuutin sisään kolme maalia. Tällä kertaa ylöjärveläisten tahtipuikkoja heiluttu kolme osumaa alustanut Kalle Niemenmaa. Kahteen tehopisteeseen ylsivät Lassi Niemenmaa, Turo Mikkola sekä kahdesti jälleen osunut Teppo Antila.

Tänään keskiviikkona alkavissa välierissä Uplakers kohtaa mänttäläisen Koillis-Pirkan Kiekon. KPK löi puolivälierissä Ikurin Vireen suoraan kahdessa ottelussa. KPK sijoittui runkosarjassa viidenneksi. Uplakers vei nimiinsä kaikki kolme runkosarjakohtaamista KPK:ta vastaan.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.