Uplakers päätti runkosarjan voittoon – pudotuspeleissä vastaan asettuu Hiki-Hockey

Ylöjärven Uplakersin osalta jääkiekon II-divisioonan runkosarja päättyi 13 ottelun voittoputkeen. Viimeisessä runkosarjakamppailussa Uplakers kukisti vieraskentällä sarjakakkosen Kangasalan Kisa-Eaglesin. Uplakers voitti runkosarjan kymmenen pisteen erolla Kisa-Eaglesiin.

Uplakers teki vastustajistaan selvää runkosarjassa. (Arkistokuva: Esa Norvia)

Viimeinen ottelu ratkesi päätöserässä, johon lähdettiin lukemista 2–2. Uplakers iski viimeisen erän aikana kolme maalia ja karkasi selvään voittoon. Neljä tehopistettä kamppailussa saalistanut Teppo Antila iski Uplakersin kolmannen ja neljännen osuman.

Jiri Kumpuvaara torjui ylöjärveläisten veräjällä 38 laukausta.

Uplakersin Kalle Niemenmaa voitti kakkoslohkon pistepörssin. Niemenmaa saalisti 24 ottelussa 68 (31+37) tehopistettä. Pistepörssin kakkonen oli Teppo Antila 66 tehopisteellä. Kymmenen parhaan pistemiehen joukossa olivat myös Turo Mikkola, Mika Kalliomäki ja Petteri Pajunen.

Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Uplakersin vastustajaksi asettuu tamperelainen Hiki-Hockey, joka sijoittui runkosarjassa kahdeksanneksi. Uplakers isännöi ensimmäistä playoff-kamppailua jo tänään keskiviikkona 27. helmikuuta. Välieriin selviytyy kahdella voitolla.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.