Kurulainen Terhi Järvinen Kansalaispuolueen eduskuntavaaliehdokkaaksi

Kansalaispuolue julkisti perjantaina eduskuntavaaliehdokkaitaan Tampereella. Mukana ehdokkaana on ylöjärveläinen Terhi Järvinen.

Järvisen ohella Kansalaispuolueen ehdokkaaksi lähtivät Tuula Komsi Kangasalalta, Iivu Asunta Ruovedeltä, Timo Lensu Tampereelta, Timo Rannelma Lempäälästä sekä television Latela-sarjasta tuttu Lauri Huttunen Nokialta.

Kansalaispuolue kertoi lisäksi solmineensa teknisen vaaliliiton Pirkanmaalla Suomen Kansa Ensin -puolueen kanssa.

EU-kriittinen Kansalaispuolue kertoo, että sen ensisijaisena tavoitteena on vaalia ja varjella Suomen itsenäisyyttä sekä pitää huolta tasapuolisesti koko maasta. Kansalaispuolueen perusti aikoinaan europarlaamentikko Paavo Väyrynen, joka kuitenkin erotettiin puolueesta viime vuoden maaliskuussa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?