Jenna ja Erkki Niemelän kolmeviikkoinen pienokainen on Ylöjärven kaupungin 150-vuotisjuhlavauva

24. tammikuuta klo 9.38 Taysissa syntyi maailmaan poikavauva, joka sai heti alkajaisiksi kotikaupungiltaan mahtavan tittelin: vielä niemeämätön vauva on Ylöjärven 150-vuotisjuhlavuoden merkkipäivälapsi.

Ylöjärven kaupungin antamaa kukkakimppua kannattelevasta Einosta tuli tammikuussa isoveli.

Vahantalaisten Jenna ja Erkki Niemelän vauva oli siis tuona torstaina ensimmäinen maailmaan tullut ylöjärveläislapsi, minkä johdosta kaupunki palkitsi vauvan perheen perinteisellä merkkipäivän palkinnolla.

– Aiemmin meillä ei ollut mitään hajua tästä ylöjärveläisvauvan palkitsemishommasta, vaan saimme tietää siitä vasta synnytyslaitoksella. Vauva syntyi hieman etuajassa, kun laskettu aika oli vasta 29. helmikuuta, äiti Jenna Niemelä kertoo.

Palkitsemisperinne on ollut olemassa vuodesta 1989 alkaen, mutta nyt lahja vaihtui – hopeisen pikkumukin tilalla lahjoitettiin tänä vuonna Hannamari Matikaisen Pöllöperhe-maalaus, joka symboloi samalla 150-vuotiasta Ylöjärveä.

– Tämä on todella hieno! Menisikö tämä vaikka poikien huoneen seinälle, Jenna Niemelä miettii.

Hannamari Matikaisen Pöllöperhe-maalaus on yhteensä kahdeksanosainen, josta Niemelät saivat ensimmäisen osan.

Äiti Jenna kehuu poikaansa leppoisaksi kaveriksi. Vuauva kastetaan 3. maaliskuuta.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?