Shiny Lakers kahdessa peräkkäisessä kilpailussa hopealle

Ylöjärveläisillä muodostelmaluistelujoukkueilla loistava vire päällä

Uplakers Taitoluistelun kilpailevat muodostelmaluistelujoukkueet ovat eläneet kaikkein kiireisintä aikaa kilpailukaudesta. Takana on jo seitsemät kilpailut ja yhdet vielä edessä.

Uplakersin joukkueet ovat päässeet kauden aikana oivaan vireeseen. (Kuva: Leila Murtomäki)

Koko kauden ahkera treenaaminen ja huolellinen valmistautuminen näkyvät kilpailusuoritusten varmuudessa. Kansallisten noviisien sarjassa kilpaileva Shiny Lakers sijoittui viikko sitten lauantaina Seinäjoen Taitoluistelijoiden järjestämässä LAKEA ICE 2019 kutsukilpailuissa toiseksi pistein 68,25. Palkintosijat jaettiin kilpailussa erittäin niukoilla eroilla. Kaikki mitalistit olivat vajaan pisteen sisällä.

Tulokas-sarjassa kilpaileva Tiny Lakers sijoittui samaisessa kilpailussa omassa sarjassaan viidenneksi.

Viime viikonloppuna molemmat joukkueet kilpailivat Kaarinan Taitoluistelijoiden järjestämissä kutsukisoissa Turun Gatorade Centerissä. Joukkueita erittäin kovatasoisessa kilpailussa oli aina Oulusta Helsinkiin asti.

Shiny Lakers luisteli jälleen upeasti hopealle tällä kertaa pistein 67,60. Tiny Lakers teki myös todella hienon suorituksen sijoittuen viidenneksi kahdeksantoista joukkueen sarjassa. Ylöjärveläiset saivat 53,60 pistettä. Pronssi jäi vain reilun pisteen päähän.

Joukkueet lähtevät kauden viimeisiin kilpailuihin odottavissa tunnelmissa ja intoa täynnä. Shiny Lakers kisaa vielä maaliskuussa kansallisten noviisien loppukilpailussa Vantaalla ja Tiny Lakers tähtää alustavasti kohti Turussa järjestettäviä tulokaskarnevaaleja.

Sen jälkeen alkaa tiivis valmistautuminen Uplakers Taitoluistelun kauden päättävään kevätnäytökseen, joka pidetään tänä vuonna jo 30. maaliskuuta.

Sitä ennen on vielä mahdollista nähdä Tiny Lakers omassa kotihallissaan ensi lauantaina, kun he esiintyvät Uplakers jääurheiluseuran yhteisessä hyväntekeväisyystapahtumassa, Tikanpoikapäivässä.

JANETTE HINKKA, MARJUT KUUSIJOENSUU-PRUSI

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.