Uplakers takoi kahdessa ottelussa yhteensä 25 maalia HiHon verkkoon

Ylöjärven Uplakersin ja tamperelaisen Hiki-Hockeyn viikonlopun kohtaamiset jääkiekon II-divisioonassa olivat kovin yksipuolisia näytöksi. Ensin Uplakers murskasi HiHon vieraissa 1–9 ja heti seuraavana päivänä Uplakers murjoi kotihallissa tamperelaiset jäänrakoon 16–2.

Tehopisteitä rohmunnut Teppo Antila (11) oli vahva myös aloitusympyrässä. (Kuva: Esa Norvia)

Lauantaina Tampereella Uplakersin tulitusta johtivat neljä tehopistettä mieheen saalistaneet Kalle Niemenmaa ja Lassi Niemenmaa. Lassi iski ottelussa hattutempun. Teppo Antila ja Aleksi Saadetdin ylsivät kumpikin kolmeen tehopisteeseen.

Sunnuntaina Uplakers tykitti jo avauserässä seitsemän maalia. Erityisen hurjalla pelipäällä oli Turo Mikkola, joka saalisti käsittämättömän saldon 5+3. Petteri Pajunen nappasi kuusi tehopistettä. Teppo Antila ja Mika Kalliomäki merkkauttivat viisi tehopistettä mieheen.

Uplakers johtaa sarjaa neljän pisteen erolla Kangasalan Kisa-Eaglesiin. Kalle Niemenmaa ja Teppo Antila ovat pistepörssissä sijoilla kaksi ja kolme.

 

 

 

Hiki-Hockeyn maaliverkot olivat kovilla viikonlopun peleissä. (Kuva: Esa Norvia)

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?