Ylöjärven jäähalli saa Suomen ensimmäisen digitaalisen hiilidioksidijärjestelmän: paremmat harjoitteluolosuhteet, pienempi hiilijalanjälki

Ylöjärven jäähalli on käyttöasteeltaan Pirkanmaan korkeimpia.

Huurre ja Ylöjärven Jäähalli Oy, ovat sopineet Suomen ensimmäisen digitaalisen hiilidioksidipohjaisen energiajärjestelmän toimittamisesta Ylöjärven jäähalliin. Järjestelmä toimitetaan tänä vuonna.

Huurteen CO2-järjestelmä tuottaa sekä jäähdytyksen että kaiken jäähallissa tarvittavan lämmön. Huurteen ratkaisu on digitaalisen ohjauksensa ja suorahöyrysteisen huipputekniikkansa ansiosta ainutlaatuisen energiatehokas.

Uuden järjestelmän ansiosta hallin harjoitteluolosuhteet parantuvat mutta samalla elinkaarikustannukset ja hiilijalanjälki pienenevät. Ylöjärven Jäähalli Oy:llä on tavoitteena pyrkiä eroon kylmäaineina ilmastolle haitallisista F-kaasuista sekä välttää myrkyllisiä aineita jäähallissa.

Uusi hiilidioksidipohjainen jäähdytys- ja lämmöntuottoratkaisu perustuu Huurre ECO ICE DX -laitteistoon. Järjestelmän älykäs ohjaus toteutetaan edistyksellisellä Huurre iTOP -automaatiolla, joka mukautuu jäähallin ja sen ympäristön olosuhteisiin. Huurre on maailman johtavia CO2-jäähdytyksen ja lämmöntuoton automaatioteknologian kehittäjiä ja toimittajia eikä se käytä F-kaasuja tai myrkyllistä ammoniakkia kylmäaineina.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?