Uplakers haki pisteet Nokialta

Nokian Pyry AK jäi hyvävireisen Ylöjärven Uplakersin jalkoihin jääkiekon II-divisioonan kamppailussa lauantaina.

Kotijoukkue Pyry kiri ottelussa kahden maalin takaa tasoihin ja toisen erässä jopa johtoon. Toisen erän loppupuoliskolla Uplakers iski kuitenkin kolme maalia reilun kahden minuutin sisällä ja käänsi ottelun edukseen.

Lopulta pisteet lähtivät Ylöjärvelle maalein 4–8. Heikki Soipio ja Mika Kalliomäki tekivät kumpikin Uplakersille kaksi maalia. Soipio keräsi ottelussa kolme tehopistettä. Samaan saldoon ylsi kolme osumaa alustanut Petteri Pajunen.

Uplakers on sarjassa toisena kaksi ottelua vähemmän pelanneena kuin piikkipaikkaa kahden pisteen erolla hallussaan pitävä Kangasalan Kisa-Eagles.