Ylöjärven yhtenäiskoululle lahjoitettiin pingispöytä

Säästöpankkiryhmän valtakunnallisen Hyviä tekoja -kampanjan ylöjärveläiseksi hyväntekeväisyyskohteeksi äänestettiin Ylöjärven yhtenäiskoulu ja sen vanhempainyhdistys.

Miro Rantaoja (vas.) ja Otso Uusikartano kokeilivat uutta pingispöytää.

Lahjoituskohteita voi ehdottaa ja äänestää jokasyksyisessä valtakunnallisessa kampanjassa Säästöpankin verkkosivujen kautta. Kampanjan kautta tuetaan paikallisia kohteita ympäri Suomen.

Tiistaiaamuna Säästöpankki Sinetin henkilökunta luovutti Ylöjärven yhtenäiskoulun vanhempainyhdistykselle pingispöydän, jollaista oli kaivattu niin koulun henkilökunnan kuin oppilaiden puolesta.

Pingispöydälle löydettiin paikka koulun Mediateekista, entisestä juhlasalista, joka on oppilailla aktiivisessa käytössä esimerkiksi välitunneilla. Oppilaskuntaan kuuluva Miro Rantaoja kertoi oppilaiden olevan tyytyväisiä, että välitunneille on saatu nyt uutta tekemistä.

– Sisällä ei ole ollut oikein muuta tekemistä kuin kortin pelaaminen. Tämä pingispöytä tulee oikeasti aika kovaan käyttöön, sillä tässä tilassa hengailee melko paljon porukkaa, hän sanoi.

Myös rehtori Satu Sepänniitty-Valkama oli iloinen uudesta pingispöydästä.

– Olemme liikkuva koulu, joten pingispöytä tukee hyvin tätä periaatetta. Pöytää voidaan käyttää niin välitunneilla kuin myös valinnaisen liikunnan tunneilla.

– Yhtenäiskoulun tilat ovat myös musiikkiopiston käytössä, joten on hyvä, että pingispöytä on liikuteltavissa ja koottavissa pois tieltä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?