Kiinteistöt voivat ottaa osaa muovin keräykseen

kuva clipart.com

Muovin kierrätystä voidaan lisätä niin, ettei kaikkea muovia tarvitse laittaa enää sekajätteeseen.

Muovipakkausten keräys kiinteistöiltä laajenee Pirkkalan ja Tampereen lisäksi Kangasalan, Lempäälän, Nokian ja Ylöjärven taajama-alueille, kertoo Pirkanmaan Jätehuolto.

Muovipakkaukset kerätään isoista, ajoneuvonosturin avulla tyhjennettävistä jätesäiliöistä. Kiinteistö voi liittyä keräykseen omalla syväsäiliöllä tai Pirkanmaan Jätehuollolta vuokrattavalla säiliöllä.

– Muovipakkausten keräys kiinnostaa taloyhtiöitä. Pirkkalan ja Tampereen pilottialueilla noin 70 kiinteistöä on aloittanut muovipakkausten keräyksen. Keskittymällä taajamiin ja isoihin keräysvälineisiin haluamme varmistaa muovinkeräyksen ympäristöhyödyt, kertoo tekninen päällikkö Timo Varsala Pirkanmaan Jätehuollosta.

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?