Stenmanille tuplavoitto Tampereelta

Hyvässä hiihtovireessä oleva Ylöjärven Ryhdin Tino Stenman voitti viikonlopun molemmat kisamatkansa Tampereen Talvikisoissa.

Tino Stenmanin vauhti on säilynyt hyvin koko talven. (Kuva: Veli Ijäs)

Lauantaina Stenman oli ykkönen 18-vuotiaiden poikien perinteisen tyylin 10 kilometrin kilpailussa. Hän jätti toiseksi tulleen Jämsänkosken Ilveksen Ville Muhosen 4,6 sekunnin päähän. Ylöjärveläismenestyksen täydensi kolmanneksi hiihtänyt Aapo Haataja, joka hävisi seurakaverilleen 50,6 sekuntia.

Sunnuntaina Stenman voitti 18-vuotiaiden 14 kilometrin vapaan tyylin startin. Toiseksi sijoittunut Lahden Hiihtoseuran Akseli Nuutinen hävisi ryhtiläiselle peräti minuutin ja 48 sekuntia. Kolmanneksi ylsi Ski Jyväskylän Antti Rolig, joka jäi Stenmanista jo reilut 2,07 minuuttia.

Muutkin ryhtiläiset nuoret menestyivät hyvin Tampereen Talvikisoissa. Aino Aarnio otti pronssia 12-vuotiaiden tyttöjen kahden kilometrin perinteisen tyylin kisassa sekä kuuden kilometrin vapaan tyylin kisassa.

Emmi Henriksson oli puolestaan pronssilla 14-vuotiaiden tyttöjen neljän kilometrin perinteisen tyylin kilpailussa. 14-vuotiaiden tyttöjen vapaan tyylin kuuden kilometrin kisassa Ada Aarnio sijoittui hienosti toiseksi.

Elsa Torvinen sai puolestaan pronssia 16-vuotiaiden tyttöjen perinteisellä tyylillä hiihdetyssä kuuden kilometrin kilpailussa.

Mitalille ylsi myös Okko Koskinen, joka oli kolmas kahdeksanvuotiaiden poikien kahden kilometrin vapaan tyylin kisassa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?