Työläjärven kaava-alueen rakentaminen alkaa tammikuussa

Vuodenvaihteen jälkeen Metsäkylän Työläjärven kaava-alueella alkavat työt koskevat kaavan mukaisia tiealuita, kuten Heikkiläntien jatketta, Telkkätietä, Haapanatietä, Uimarannantietä ja Leppälinnuntietä. Lisäksi töitä tehdään olemassa olevalla ja kaavaan rajoittuvalla Metsäkyläntien osuudella.

Näillä aluella työtä tehdään loppuvuoteen 2019 asti.  Vuoden 2020 aikana toteutetaan edellisvuonna rakentamatta jääneet tie- ja väyläkohteet. Lisäksi Metsäkyläntien ja Hiekkamaantien varteen  rakennetaan kevyen liikenteen väylät. Alue valmistuu joulukuussa 2021.

Ylöjärven kaupunki kertoo, että työmaa-alueelle on rakentamisen aikana ulkopuolisilta pääsy kielletty eikä tämän vuoksi aluetta voi hyödyntää myöskään virkistyskäytössä. Alueelta luovutettaville tonteille sekä siellä jo oleville rakennetuille kiinteistöille järjestetään tarvittavat kulkureitit työmaatoimintojen ajaksi.

Kaava-alueen rakentaminen tulee lisäämään raskasta liikennettä Metsäkylän pääväylillä, minkä vuoksi alueen asukkailta pyydetään erityistä tarkkaavaisuutta liikenteessä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?