Kaislalle pronssia kauden päätöskisassa

Ylöjärven Iskun Kaisla, Kuutar ja Team Kuutar -joukkueet päättivät syksyn kilpailukauden viikonloppuna joukkuevoimistelun TUL:n avoimissa mestaruuskilpailuissa Tampereella.

Kaislan osalta kilpailut olivat kaksipäiväiset, kun alkukilpailut olivat lauantaina ja loppukilpailu sunnuntaina. 8–10-vuotiaiden sarja kilpailtiin sunnuntaina, jolloin nähtiin Kuuttaren ja Team Kuuttaren viimeiset kilpailusuoritukset syksyn ohjelmilla.

Kaislan alkukilpailun suorituksen alku oli täsmällinen ja tiukka. Ohjelman loppupuolella sen sijaan oli muutamia epätarkkuuksia ja pari selkeää virhettä. Joukkue sai 15.517 pistettä ja sijoittui alkukilpailussa kolmanneksi.
Sunnuntain finaaliin Kaisla lähti hyvillä fiiliksillä ja tavoitteena oli nauttia kauden viimeisestä kilpailusuorituksesta. Tässä joukkue onnistui ja tyttöjen hyvä fiilis välittyi matolta. Suoritus sujui ilman suuria virheitä ja keilaohjelma vietiin loppuun ilman tiputuksia. Pisteitä Kaisla keräsi suorituksestaan 15.567 ja yhteispisteet 31.084 toivat tyttöjen kaulaan pronssiset mitalit.
Finaalipäivän tuomat kauden ennätyspisteet ilahduttivat joukkuetta ja niihin oli hyvä päättää hienosti mennyt kilpailukausi.

Kuuttaren ja Team Kuuttaren viimeiset kilpailut alkoivat sairasteluilla ja vammoilla, joten joukkueet joutuivat kilpailemaan vajailla kokoonpanoilla.

Kuutar suoritti kilpailuissa kauden parhaan kokonaisensa esityksensä näyttäen tiukkuutta ja mahtavia ojennuksia. Kuutar sijoittui kategoriaan 4.

Team Kuutar näytti suorituksessaan siistiä tekemistä ja tytöt nauttivat ohjelmasta, mutta mukaan mahtui muutamia turhia virheitä. Team Kuutar sijoittui kategoriaan 5.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?