Kaisla voimisteli hienosti finaalissa

Ylöjärven Iskun voimistelujoukkue Kaisla osallistui viime viikonloppuna yli 14-vuotiaiden kilpasarjojen välinemestaruuskilpailuihin Imatralla. Kyseessä oli kauden pääkilpailu.

Lauantaina kilpailtiin sarjojen alkukilpailut, jossa Kaisla osallistui kovatasoiseen 14–16-vuotiaiden sarjaan. Tytöillä oli hyvä asenne koko päivän ja ennen kilpailusuoritusta joukkue huokui hyvää fiilistä. Hyvästä fiiliksestä aiheutunut pieni ylilatautuminen näkyi kilpailusuorituksen alkupuolella harmillisina virheinä, mutta loppuohjelma sujui ilman suurempia virheitä. Kaisla sai suorituksestaan pisteet 14,65. Tämä riitti saavuttamaan finaalipaikan.

Sunnuntain finaaliin Kaisla lähti sijalta 15. Joukkue lähti kilpailusuoritukseen rauhallisin mielin ja keskittyneesti. Kaislan suoritus oli alkukilpailua selvästi täsmällisempi ja tarkempi. Edellisen päivän virheet saatiin karsittua pois. Loppukilpailun suorituksesta Kaisla sai pisteet 14,85. Kaisalan yhteispisteet olivat 29,5. Ylöjärveläisryhmän sijoitus pykälällä ja oli lopulta 14.

Tämä oli ensimmäinen kerta , kun Kaisla ylsi mestaruuskilpailuiden finaaliin.

Kaisla päättää kilpailukautensa ensi viikonloppuna TUL:n mestaruuskilpailuissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?