Iskun sisarjoukkueet samaan kategoriaan

Joukkuevoimistelun kilpailukausi jatkui viikonloppuna. Ylöjärven Iskun joukkueet Kuutar ja Team Kuutar osallistuivat Rantaperkiön Iskun järjestämään seuracupin kisaan.

Team Kuutar esiintyi hienosti hieman vajaallakin kokoonpanolla. (Kuvat: Mariette Kaipiainen)

– Kisaviikko alkoi hieman surullisilla uutisilla, kun Team Kuuttaren treenisalilla yhdeltä tytöltä venähti nilkka, valmentaja Mariette Kaipiainen huokaisee.
Vamma esti tytön pääsyn lauantaisiin kisoihin Hervantaan.
– Yhden tytön puuttuminen näkyi kuvioissa, mutta tytöt suoriutuivat kisoista hyvin ja antsaisivat kategorian kolme, Mariette Kaipiainen jatkaa.
Samassa kilpailussa Team Kuuttaren sisarjoukkue Kuutar nappasi myöskin kategorian kolme.
– Kuuttaren kova treenaaminen salilla välittyi myös kisamatolle tiukkuutena ja ojennuksina mutta myös muutamia eriaikaisuuksia ja mokia näkyi, Kaipiainen kertaa.
Molemmat joukkueet kilpailevat 8–10-vuotiaiden sarjassa. Joukkueiden pisteet jaetaan kategorioihin 1–10, Tänä syksynä heillä on välineenä haastava naru.

Kuutar onnistui niin ikään hyvin ohjelmassaan.

– Molemmat joukkueet olivat suorituksiinsa ja kategorioihinsa tyytyväisiä, Kaipiainen summaa.
– Tästä on hyvä lähteä kohti kauden viimeisiä kisoja.
Ylöjärven Iskun joukkueista Viima ja Väre vakuuttivat tarkoilla tasapainoilla ja iloisella ilmeellä Stara-tapahtumassa. Kaikista pienimmät joukkuevoimistelijat eivät kilpaile, vaan nauttivat esiintymisen ihanuudesta. Näin he pääsevät harjoittelmaan kilpailutunnelmaa ilman turhia paineita.

MARIA NUMMELA

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?