Teivocupin suosio kasvaa

Peräti 67 juoksiaa uskaltautui lähtöviivalle kauden ensimmäisessä Teivocupin osakilpailussa. Miesten sarjassa voiton vei Lempäälän Kisan yleisurheilijoiden Leevi Keronen. Naisissa ykkönen oli tuttuun tapaan Vammalan Seudun Voiman Minna Haka-Risku.

Teivocupin avausosakilpailun lähtöpaikalla oli jopa tungosta. (Kuva: Teivo Stayers)

Maastojuoksun PM-kisoissa neljänneksi hiljattain sijoittuneen Kerosen vauhti oli muille aivan liikaa. Keronen kello viidellä kilometrillä hurjan ajan 15.39. Janakkalan Janan Janne Niemi oli toinen, mutta jäi voittajasta 42 sekuntia. Kolmanneksi kiri Ikaalisten Urheilijoiden Oskari Kangasniemi kymmenen sekuntia Niemeä hitaampana. Miesten sarjassa nähtiin 50 juoksijaa.

Minna Haka-Risku oli naisten vitosella ylivoimainen. Aika 18.24 oli reilun minuutin parempi kuin toiseksi tulleen Triathlonteam226n:n Assi Steursin. Kolmanneksi pinkoi Lempäälän Kisan yleisurheilijoiden Venla Ranta.

Kuusi osakilpailua sisältävän Teivocupin toinen osakilpailu juostaan lauantaina 15. joulukuuta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?