Kultaa ja kunniaa joukkuevoimistelijoille

Ylöjärven Iskun 14–16-vuotiaiden joukkue Kaisla voimisteli sunnuntaina ykköseksi välinesarjojen Jyväskylä Cupissa.

Kaisla onnistui loistavasti Jyväskylässä. (Kuva: Janica Niemelä)

Joukkue teki piste-ennätyksensä, kun se kokosi 15,0 pistettä. Tekniset pisteet olivat 3,933, taiteelliset pisteet olivat 6,667 ja suorituspisteet olivat 7,400.

– Sunnuntain suoritus oli täsmällinen. Kuluneella viikolla teimme ohjelmaan muutoksia, jotka onnistuivat hyvin, Kaislan tytöt kommentoivat.

Matolla nähty keilaohjelma on voimakas ja vakuuttava kokonaisuus, selkästi sarjansa paras. Hopeaa otti Seinäjoen Voimistelijoiden Liliac 14,633 pisteellä ja pronssia Jyväskylän Naisvoimistelijoiden Auria 13,834 pisteellä.

– Suoritus oli ilmaisullinen ja varma, vaikka parannettavaa jäikin vielä. Kaikille jäi hyvä fiilis kisoista ja kultamitalista, joukkue arvioi Vaajakoskella käytyä kilpailua.

Kaislassa voimistelevat Eliisa Huuhtanen, Hannele Kalliomäki, Elina Kantolahti, Elena Kumpulainen, Iida Laaninen, Iina Mursu, Milla Pihlajamäki, Inka Rantanen, Riina Väisänen ja Ketrin Valkila. Joukkuetta valmentavat Ida Sulku, Jenni Riihiluoma ja Miisa Kauppila.

Hurja suoritus oli myös Iskun Kuuttarien joukkueilla.

– Kuutar ja Team Kuutar tekivät kovan työn kuluvalla viikolla treenisalilla ja se myös näkyi kisoissa Vaajakoskella, valmentaja Riina Räsänen iloitsee.

– Kuutar näytti täsmällistä tekemistä ja ansaitsi sillä kategorian 3. Team Kuutar puolestaan nappasi kategorian 1, joka oli kaikkien kausien ennätys. Team Kuutar palkittiin myös kunniamaininnalla.

– Tämä kruunasi mahtavan päivän!

Kuutar ja Team Kuutar esiintyivät niin ikään edukseen. (Kuva: Riina Räsänen)

Kuutar-joukkueessa voimistelevat Iida Hotakainen, Anni Hyyryläinen, Roosa Joki, Linnea Korpeinen, Selma Turpeinen, Vianna Vänskä ja Siina Westerholm.

Team Kuutar -ryhmässä kilpailevat Aada Hievanen,Alisa Huttu, Hertta Huuhtanen, Aino Hyyryläinen, Tuuli Leponiemi, Neela Mursu ja Milja Välimäki.

Iskun Kaste-joukkue kilpaili puolestaan 8–10-vuotiaiden sarjassa, jossa se sijoittui hienosti kategoriaan viisi.

Iskun kaikki 8–10-vuotiaiden sarjan osallistujat kilpailevat tänä syksynä. Pienten joukkueet Viima ja Väre pääsivät sunnuntaina esiintymään Vaajakoskella samoissa kisoissa.

– Hymyssä suin kummatkin suorittivat ohjelman loppuun asti ja matolla näytti olevan hauskaa! Päivän päätteeksi saatiin vielä mitalit kaulaan, iloitsee valmentaja Ella Peltokunnas.

MARIA NUMMELA

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?