K-Ahma tiputti Uplakersin kolmanneksi

Ylöjärven Uplakers kärsi lauantaina 6–3-vierastappion jääkiekon II-divisioonassa Valkeakosken Kiekko-Ahmalle.

Uplakers oli hyvin pelissä mukana vielä avauserän jälkeen, jolloin tulostaulu näytti lukemia 2–2. Toisessa erässä koskilaiset iskivät kuitenkin itsensä karkumatkalle tekemällä kaksi maalia.

Uplakers ei päässyt enää peliin mukaan vaain kolmannen erän alussa kamppailu ratkesi lopullisesti isäntien kahteen lisäosumaan.

Uplakersin osumista vastasivat tasakentällisin onnistunut Heikki Soipio sekä ali- ja ylivoimalla iskenyt Kalle Niemenmaa.

Vieraiden maalin suulla seissyt Jiri Kumpuvaara torjui 25 laukausta. Kiekko-Ahman parhaimmistoon kuului maalivahti Miska Olander, joka venyi peräti 41 kudin eteen.

Tappion myötä Kiekko-Ahma nousi sarjassa toiseksi ohi kolmanneksi tippuneen Uplakersin. Seuraavan kerran Uplakers on tulessa 17. marraskuuta, jolloin ylöjärveläisten vieraaksi saapuu tamperelainen Hiki-Hockey.