Ylöjärven Uutiset sai hopeaa! – Toiseksi paras paikallislehti

Ylöjärven Uutiset palkittiin torstai-iltana Suurilla lehtipäivillä Tampereella Hotelli Ilveksessä.

Kuvassa Ylöjärven Uutisten päätoimittaja Ville Mäkinen.

Ylöjärven Uutiset oli paikallislehtikisassa toiseksi paras kerran viikossa ilmestyvistä paikallislehdistä. Paikallislehtikilpailun raadin mukaan ”sarjan toisen palkinnon sai eläväkielinen ja innovatiivisesti lukijoita, varsinkin nuoria, osallistava Ylöjärven Uutiset”.

Palkintoperusteissa kirjoitetaan näin: ”Lehden konstruktiivinen näkökulma ja elävä kieli saavat raadilta erityiskiitoksen. Kaikkein vaikuttavinta on lehden poikkeuksellisen innovatiivinen tapa osallistaa lukijoita, varsinkin nuoria. Lehti on läsnä sosiaalisessa mediassa, mikä näkyy myös printissä!”

Ensimmäisen sijan tässä samassa kategoriassa sai Kalajokiseutu ja kolmannen sijan Tyrvään Sanomat.

 

Kisassa palkittiin eri kategorioissa lehtiä, kerran viikossa ilmestyvien lehtien lisäksi myös vähintään kaksi kertaa viikossa ilmestyvät paikallislehdet, minkä ryhmän paras oli Syd-Österbotten. Kilpailussa palkittiin erikseen myös nettilehtiä.

Paikallislehtikilpailun painettuja lehtiä ja verkkolehtiä arvioineessa raadissa oli 15 journalismin opiskelijaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta ja kaksi kulttuuri- ja media-alan opiskelijaa Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Raadin työtä ohjasivat journalismin lehtorit Sari T. Tiiro ja Pekka Huolman Haaga-Heliasta.

Paikallislehtikilpailuun osallistui 87 lehteä ja 37 verkkopalvelua.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?