Uplakers takoi kymmenen kaappia

Uplakers oli tyly vieras Suolahden Urhon kotikentällä jääkiekon II-divisioonassa.

Ylöjärveläiset murjoivat isännät jään pintaan lukemin 3–10.

Urho pysyi vieraiden kyydissä vielä avauserän, jonka jälkeen Uplakers johti vasta 2–3. Toisessa erässä Uplakers iski kolme maalia ja kolmannessa erässä kotijoukkueen verkko heilui vielä neljästi.

Ylöjärveläisten maaleista kaksi syntyi ylivoimalla ja kaksi alivoimalla. Uplakersin pisterohmuina olivat hattutempun laukonut ja kaksi osumaa syöttänyt Kalle Niemenmaa sekä neljä maalia alustanut Teppo Antila. Esiin nousivat myös Kalle Niemenmaan tavoin kolme maalia sivaltanut Niko Majlund ja kolme osumaa syöttänyt Leevi Niemenmaa.

Eemeli Selin torjui vieraiden verkolla 34 laukausta. Uplakers on sarjassa toisena vain pisteen päässä Kangasalan Kisa-Eaglesista, joka on pelannut yhden ottelun ylöjärveläisiä enemmän.