Ryhdin B-tytöillä vaikeaa Somerolla

Ylöjärven Ryhdin B-tytöt matkasivat lauantaina Somerolle A-pooliturnaukseen. Turnauksessa Ryhtiä vastaan asettuivat Someron Pallo, Kuortaneen Lentopallo ja Mikkelin Passarit.

Tällä kertaa Ryhdin tytöt saivat tuulettaa hieman liian harvoin. (Kuva: Harri Sairiala)

Ensimmäisessä pelissä SoPaa vastaan Ryhti ei aivan saanut peliään kulkemaan, vaikka ajoittain näkyikin onnistumisia. Ryhdin pelaamisesta jäi uupumaan liike ja ääni. Näin ollen ylöjärveläiset joutuivat tyytymään 2–0 (25–17, 25–17) -tappioon.

Toisessa ottelussa Ryhti kohtasi ennakkosuosikki KuLePan. Nyt Ryhti nosti selvästi tasoaan. Ensimmäisen erän Ryhti aloitti vahvasti ja KuLePan maajoukkuepelaajien puntti alkoi tutista. Tämä ei kuitenkaan riittänyt Ryhdille erävoittoon, sillä ylöjärveläiset tekivät paljon omia virheitä. Toinenkin erä päättyi hyvän taistelun jälkeen KuLePan voittoon ja näin ollen koko  ottelu meni vastustajalle 2–0 (25–20, 25–17)

Viimeinen ottelu Passareita vastaan oli erikoinen. Ensimmäisessä erässä Ryhti ei tehnyt ainuttakaan virhettä ja vastustaja sai vain kuusi pistettä. Toisessa erässä Ryhdin pelin taso laski kuin lehmän häntä ja tämän takia Ryhti myös hävisi erän.

Kolmanteen erään ryhtiläiset kuitenkin kokosivat itsensä, jonka ansiosta erä kääntyy ylöjärveläisten hyväksi. Koko ottelun Ryhti voitti siis 2–1 (25–6, 22–25, 15–13).

Yksi voitto ei kuitenkaan riittänyt pitämään Ryhtiä A-poolissa, joten ylöjärveläiset ottelut jatkuvat B-poolissa.

Somerolla Ryhdin riveissä pelasivat Pinja Lepola, Helmi Merinen, Inka Sairiala, Venla Raittinen, Senni Virtanen, Adele Selkee, Jutta Majuri ja Miia Köykkä. Valmennuksesta vastasivat Sami Yläkangas ja Mari-Ella Sairiala.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?