Ylöjärveläisyrittäjän kuljetusautoista imettiin polttoainetta liki 2 500 euron edestä – varkaista tuhannen euron löytöpalkkio

Ylöjärveläisyrittäjä Ville Ylirönnin ihmetys oli melkoinen, kun hän saapui viime sunnuntaina yrityksensä hallille Hiekkatien teollisuusalueelle. Paikalla selvisi, että suuren, nautaeläinten kuljetukseen tarkoitetun rekan polttoainetankki oli imetty tyhjäksi. Kerta kun ei ollut ensimmäinen.

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Yksi kommentti

  1. kaukokettunen

    No eihän näistä samoin kuin huoltoasemalta ”ilmaiseksi” tankkaajat saa kuin pienen sakon, jota sitäkään ei saa perittyä. Nykyisessä kotikaupungissani yrittäjät eivät kuulemma tee edes ilmoitusta poliisille, ei keritä tutkia ja asia on mitätön. Jonkin verran auttaa pienessä kaupungissa (15500 asukasta) asiakkaiden/autojen tunnettavuus. Mutta eräs suuri teollisuuslaitos on tännekin pestannut jo yli 4000 työntekijää ympäri Suomea ja Suomen ulkopuoleltakin. Kaikkien rekkarit eivät vielä ole listalla. Kake

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>