Uplakersille neljä pistettä KPK-kohtaamisista

Uplakers kohtasi Koillis-Pirkan Kiekon kahtena päivänä perättäin jääkiekon II-divisoonassa. Lauantain ottelun Uplakers voitti, mutta sunnuntaina KPK aiheutti ylöjärveläisille jatkoaikatappion.

Lauantain kamppailussa Uplakersilla ei ollut isoa hätää missään vaiheessa. Ottelu oli ylöjärveläisten hallussa koko ajan. Toisen erän lopussa Uplakers iski kaksi maalia ja karkasi 3–1-johtoon. Kolmannessa erässä joukkueet iskivät osumia vuorotellen ja lopulta loppulukemat kirjattiin Uplakersin hyväksi 6–4.

Uplakers iski ottelussa yhden alivoimamaalin, yhden ylivoimaosuman ja yhden maalin siirretyn rangaistuksen aikana. Lisäksi yksi maaleista syntyi tyhjään KPK-verkkoon, kun vieraat hakivat tasoitusta ilman maalivahtia.

Uplakersin tehomiehinä häärivät saldon 2+1 mieheen keränneet Kalle Niemenmaa ja Teppo Antila. Kahteen tehopisteeseen ottelussa ylöjärveläisistä ylsivät Mika Kalliomäki, Niko Majlund ja Turo Mikkola.

Sunnuntain ottelussa Uplakers sai vastaansa edellisillan tappiosta ärsytetyn mänttäläisryhmän. KPK karkasi ottelussa kolme kertaa kahden maalin johtoon, mutta sinnikäs ylöjärveläisryhmä repi itsensä väkisin tasoihin. Jatkoajalle mentiin lopulta numeroissa 5–5.

Jatkoaika ehti vanheta vain 54 sekuntia, kunnes vieraiden Kasper Sarja iski voittomaalin.

Uplakersin ehdoton ykköspelaaja oli Mika Kalliomäki, joka sivalsi kaksi maalia ja antoi kaksi maalisyöttöä. Neljään tehopisteeseen ylsi myös vieraiden Matias Huhtala.

Jatkoaikatappiosta huolimatta Uplakers jatkaa lohkon kärjessä. Ylöjärveläiset ovat kasanneet neljästä ottelusta kymmenen pistettä.

Seuraavan kerran Uplakers on kaukalossa 20. lokakuuta, jolloin se isännöi Ylöjärvellä Pyry AK:ta.