Naapuriravit houkuttelee lapsiperheet Teivoon

Ylöjärven Uutisten perinteiset Naapuriravit juostaan huomenna tiistaina Teivossa. Ravien lisäksi tapahtumassa on runsaasti ohjelmaa etenkin lapsiperheille.

Teivossa ravataan tiistaina Naapuriravien merkeissä. (Arkistokuva: Pauli Impola/ Paul’s Special)

Vaikka itse ravit starttaavat kello 18, alkaa vilkas ilta Teivossa jo kello 17. Paikallislehti tarjoaa kahvit ja munkit totohallin kahvilassa 700 ensimmäiselle ravivieraalle. Samalla kellonlyömällä aukeaa myös Teivon katsomoravintola.

Tallikierroksia järjestetään kaksi. Tallikierroksella kaikki hevosista ja ravimeiningistä tykkäävät pääsevät tutustumaan ravureihin, ohjastajiin, hoitajiin ja hevosten omistajiin Teivon tallialueella. Ensimmäinen tallikierros alkaa kello 17.30 ja toinen tallikierros starttaa kello 18.15. Tallikierroksille pääsee mukaan menemällä voittajakehän tuntumaan. Kierrokset alkavat sieltä.

Lapsille Teivossa on nyt tiistaina paljon ohjelmaa, joka alkaa heti kello 17. Ylöjärven seurakunnan legopisteellä pääsee puuhastelemaan leegojen kanssa. Myös Ylöjärven keilahalli ja pienoisgolf sekä Säästöpankki Sinetti ovat mukana omilla pisteillään.

Keppihevosrata palvelee pikkuratsastajia ravien ajan ja luvassa on myös ponitalutusta. Ravikeskuksen alueella lapsia viihdyttää myös Höveli-pelle. Ja mikä parasta, paikalle tulevat myös Pohjois-Hämeen kennelpiirin kaverikoirat, jotka tuottavat iloa rapsuttelijoilleen.

Ja tietenkin Ylöjärven Uutiset on mukana omalla ständillään. Tule juttelemaan ajankohtaisista asioista ja katsomaan päivän parhaat lehtitarjoukset. Lapsille jaetaan tukuittain Ylöjärven Uutisten ilmapalloja.

Tervetuloa kaikki Ylöjärven Uutisten Naapuriraveihin. Ottakaa naapurit matkaan mukaan!

Teivossa ratsastetaan tiistaina myös keppihevosilla. (Arkistokuva)

Kaverikoiratkin ovat Teivossa rapsuteltavina. (Arkistokuva)

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?