Seitsemisen luontokeskukseen haetaan uutta yrittäjää

Metsähallitus hakee uutta vuokralaista Seitsemisen luontokeskukseen.
Seitseminen, Seitsemisen luontokeskus, yrittäjä, yrittäjyys

Yrittäjä Merja Salmela ryhtyi luontokeskuksen yrittäjäksi vajaa vuosi sitten, mutta palaa nyt perusravintolabisnekseen. (kuva: arkisto)

Seitsemisen luontokeskuksen nykyinen yrittäjä Merja Salmela haluaa siirtyä takaisin perinteisempään ravintolatoimintaan. Salmela on toiminut nykyisenä luontokeskusyrittäjänä vajaan vuoden.

– Luontokeskuskokonaisuuden mahdollisuudet kannattaa kuitenkin hyödyntää laajemmalla palvelutarjonnalla, Salmela toteaa ja rohkaisee muita.

Metsähallituksen tavoitteena on kehittää luontokeskuksesta monipuolinen retkeilykeskus, joka palvelee kansallispuiston asiakkaita.

Seitsemisen kansallispuiston ytimessä sijaitseva luontokeskuskokonaisuus sisältää kahvila-ravintolan, auditorion, näyttelytilat sekä majoitus-, sauna- ja keittiötilat lisärakennuksessa. Tiloihin mahtuu majoittumaan kerralla noin 20 retkeilijää.

Seitsemisen kansallispuistossa vierailee vuosittain lähes 45 000 retkeilijää, ja käyntimäärä on kasvussa. Luontokeskus sijaitsee kansallispuiston sisääntuloreitin varrella ja toimii luontopolkujen ja retkeilyreittien lähtöpisteenä.

– Tilat soveltuvat monenlaiseen ohjelmapalvelu-, välinevuokraus- ja tapahtumatoimintaan. Olemme avoimella mielellä keskustelemassa koko rakennuksen monipuolisesta hyödyntämisestä, ja haluamme tarjota yrittäjälle tai yrittäjille mahdollisuudet pitkän aikavälin kehittämiseen, sanoo puistonjohtaja Tuula Peltonen Järvi-Suomen Luontopalveluista.

Seitsemisen luontokeskus on nykyisen yrittäjän pyörittämänä avoinna 28.10.2018 saakka.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?