Väärät hälytykset: Pelastuslaitos hälytettiin eilen Räikän rantaan, tänään Viisajärvelle

Maanantaina pelastuslaitos sai tehtävän Räikälle, jossa kerrottiin olevan ihmisiä veden varassa.

Sivullinen oli hälyyttänyt apua nähtyään ihmisiä järvessä kaukana rannalta. Pelastuslaitoksen saavuttua paikalle selvisi, että mitään hätää ei ollut.  Vedessä olleet nuoret kertoivat olevansa matkalla vastarannalle ja että heillä oli harrastustensa kautta erinomainen uimataito.

Tiistaina pelastuslaitos hälytettiin myös Viisajärvelle ihmisen pelastamiseksi vedestä. Apua hälyyttänyt sivullinen oli huolestunut rannalle jätetyistä vaatteista. Myös tämä osoittautui vääräksi hälytykseksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?