Räikän kenttä täyttyy urheilun ilosta

Räikän kentällä kilpaillaan tänään keskiviikkona Silja Line -seurakisoissa kello 17 alkaen.

yleisurheilu

Räikän kentälle voi mennä nyt kilpailemana kuka tahansa liikunnasta innostunut 7–15-vuotias.

Kilpailemaan pääsevät 7–15-vuotiaan urheilijanalut. He kisaavat muun muassa 150 metrin, 200 metrin, 300 metrin sileillä matkoilla sekä 60 metrin, 80 metrin ja 100 metrin aitajuoksuissa.

Jo kuudetta kesää yhdessä Silja Linen kanssa järjestettävät seurakisat kokoavat tuhannet lapset ympäri Suomea iloisen yleisurheilun pariin. Koko kesän ajan ja aina lokakuulle asti jatkuvia seurakisoja järjestetään yhteensä yli 500 eri puolilla Suomea. Tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki lapset ja etenkin ne, joille yleisurheilu on lajina uusi tuttavuus.

Suomen Urheiluliiton nuorisopäällikkö Ritva Immonen sanoo Silja Line -seurakisojen sopivan kaikille yleisurheilusta kiinnostuneille lapsille.

– Viimeisen neljän vuoden aikana seurakisat ovat liikuttaneet yli 100 000 lasta ja nuorta, mikä on osaltaan heijastunut myös seurojen harrastajamääriin, Immonen iloitsee.

– Seurakisat ovat seuratoiminnan ydin. Vaikka seura ei tekisi juurikaan muuta, kannustan lämpimästi järjestämään seurakisoja. Ne ovat koko perhettä aktivoivaa toimintaa, joissa osallistumisen kynnys on äärimmäisen matala. Vanhemmat voivat olla kilpailujen ajan lähellä lastaan ja osa heistä toimii kilpailujen toimitsijoina. Tapahtuma voi olla lapselle yksi kesän mieleenpainuvimmista elämyksistä, Immonen jatkaa.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?