Kolme henkilöä poliisin haltuun sunnuntaina Haavistolla – somessa liikkeellä virheellistä tietoa

Poliisi on julkaissut tiedotteen sunnuntain tapahtumista, jotka herättivät kiinnostusta sosiaalisessa mediassa ylöjärveläisten kesken.

Poliisi, rikokset, kyltti

Poliisi otti tehtävän yhteydessä kiinni kolme henkilöä.

Sunnuntaina Haaviston alueella oli nähty useampia eri poliisipartioita, joiden työskentely alueella herätti keskustelua esimerkiksi ylöjärveläisten Ylöpölinä-yhteisössä.  Poliisi kehoittikin sunnuntain tehtävänsä yhteydessä alueen asukkaita pysymään sisätiloissa.

Nyt poliisi kertoo, ettei tehtävästä aiheutunut vaaraa sivullisille. Poliisi otti tehtävänsä yhteydessä kiinni kolme henkilöä Helpintieltä Haavistolta. Henkilöt vapautettiin maanantaina kuulustelujen jälkeen.

Poliisin mukaan operaatioon liittyvistä ja johtaneista tapahtumista liikkuu virheellistä tietoa sosiaalisessa mediassa. Poliisi kehottaa kansalaisia olemaan ryhtymättä oma-aloitteisesti minkäänlaisiin toimenpiteisiin somen huhupuheiden perusteella.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?