Myllymäki tähtäsi kaksi SM-mitalia

Ylöjärveläinen Niklas Myllymäki saavutti kaksi mitalia 16–20-vuotiaiden pistoolilajien SM-kisoissa Laukaassa.

Mitalit jaettiin 25 metrin ja 50 metrin matkoilta.
Nokian seudun ampujia edustava Myllymäki ampui hopeaa vakiopistoolin 25 metrin matkalla. Myllymäki tähtäsi 510 pistettä. Kisan voittanut Rauman seudun urheiluampujien Leo Salonen sai täsmälleen samat pisteet. Salosella oli kuitenkin seitsemän napakymppiä Myllymäen viittä napakymppiä vastaan, joten kulta meni Raumalle. Kolmas oli Keiteleen ampumaseuran Arttu Laulainen 508 pisteellä.
Pistoolin 50 metrin matkalla Myllymäki nappasi pronssia 440 pisteellä. Voittoon tähtäsi Lappajärven ampujien Esa Savola 509 pisteellä. Hopeaa ampui Esbo Skytteföreningin Cristian Friman 487 pisteellä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?