Ylöjärveläishyppääjä kilpailee seuraavaksi lauantaina Lahden Tähtikisoissa

Ykkösmiehen titteli pysyi Kujanpäällä

Urho Kujanpää joutui hyppäämään Someron seiväskarnevaaleilla Vaasasta saadulla lainakalustolla. (Kuvat: Hannu Kujanpää)

Urho Kujanpää oli Someron seiväskarnevaalien miesten seipään paras tuloksella oli 540 viime viikon torstaina. Ylöjärveläinen teki hyviä yrityksia myös 560:n korkeudesta.

Myös pienet varustetekniset haasteet kuuluivat Urho Kujanpään kisaohjelmaan viime viikolla, kun hän valmistautui Someron seiväskarnevaalien koitokseen.

– Lähdimme Somerolle, vaikka Urhon seipäät jäivätkin Saksan kisareissulle.

– Onnistuimme saamaan Vaasasta lainakalustoa, aivan pakastavedettyjä ja korkkaamattomia isoja seipätä, valmentaja Hannu Kujanpää kertoi.

Torstain kilpailu ei ollut karnevaalien pääkisa, mutta kaikki huiput olivat silti mukana.

Tämä johtui siitä, että tulevalle lauantaille oli ennustettu aivan hurjaa myrskysäätä. Toisaalta EM-valinnat oli julkistettu juuri pari päivää aikaisemmin. Näin ollen kisapaikan takia ei enää tarvinnut taistella.

Kujanpää hyppäsi kilpailussa parillisia korkeuksia (500, 520 ja 540), kun taas pahimmat kilpakumppanit parittomia lukemia.

Urho Kujanpää on pitänyt Someron seiväskarnevalien kisan jälkeen pientä taukoa ladaten akkujaan muun muassa Pohjanmaan mökillä.

Kujanpään hypyistä korkeus 500 meni ensimmäisellä yrityksella. 520 ylittyi kolmannella hypyllä. 540:n korkeus meni puolestaan toisella yrityksellä.

Ylöjärveläishyppääjällä oli hyviä hyppyjä myös 560:n korkeudesta, vaikka kyseinen tulos jäikin tällä kertaa saavuttamatta.

Urho Kujanpää kilpailee seuraavan kerran lauantaina Lahden Tähtikisoissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?