Sami Savio jälleen eduskuntavaaliehdokkaaksi

Ylöjärveläiskansanedustaja Sami Savio asettuu ehdolle myös ensi vuoden eduskuntavaaleihin.
Sami Savio

Sami Savio pyrkii säilyttämään paikkansa eduskunnassa. (Arkistokuva)

Pirkanmaan Perussuomalaiset nimesivät ensimmäiset kymmenen eduskuntavaaliehdokastaan. Savion lisäksi ehdolle Pirkanmaalta asettuvat Heikki Luoto (Tampere), Veikko Vallin (Tampere),Lassi Kaleva (Tampere), Sakari Puisto (Tampere), Erika Veltheim (Tampere), Veijo Niemi (Lempäälä), Jaana Ristimäki-Anttila (Pirkkala), Rauno Mäki (Hämeenkyrö) ja Sami Kymäläinen (Orivesi).

– Meillä on todella vahvoja ehdokkaita ensi keväänä pidettäviin vaaleihin. Tämä antaa itseluottamusta koko kenttäväelle ja uskon, että suomalaisten hyvinvointia ja turvallisuutta ajava politiikkamme antaa hyvän tuloksen tulevissa vaaleissa, Perussuomalaisten Pirkanmaan
piirin puheenjohtaja Harri Vuorenpää sanoo.

Perussuomalaisten Pirkanmaan piiri asettaa eduskuntavaaleihin täyden 19 ehdokkaan listan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?