Minettien Niemenmaa, Nikkilä ja Hakala MM-hopealle

Ylöjärveläiset Venla Niemenmaa, Emmi Nikkilä ja Jessica Hakala saavuttivat Tampereen Sisun Mineteissä joukkuevoimistelun MM-hopeaa Unkarin Budapestissä.

Minetit ylsi jälleen arvokisamitaliin (Arkistokuva: Carita Berg)

Alkukilpailusta takaa-ajoasemissa loppukilpailuun lähtenyt Minetit voimisteli finaalissa upean suorituksen. Joukkue sai pisteet 38,950. Onnistunut suoritus ei kuitenkaan tällä kertaa riittänyt, vaan maailmanmestaruuden nappasi Venäjän Madonna-joukkue yhteispisteillä 39,100. Kolmanneksi kilpailussa sijoittui Venäjän Expressia-joukkue pistein 38,850.

Minettien kapteeni Ella Ratilainen hehkui kuitenkin onnea suorituksen jälkeen.

– Nyt on todella hyvä fiilis. Totta kai aina mieluummin voittaa, mutta saimme tehtyä tosi hyvät suoritukset, ja sanoisin, että tänään paransimme suoritusta vielä hieman eilisestä. Joten kaiken kaikkiaan oikein onnistunut kisa, johon ei voi olla muuta kuin tyytyväinen, Ratilainen summasi voimisteluliiton tiedotteessa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.