Ylöjärven Uutiset sai uuden tilaajajärjestelmän

Ylöjärven Uutisten tilaajajärjestelmä vaihdettiin viime viikolla uudeksi. Tilaajajärjestelmässä pidetään yllä esimerkiksi tilaajien osoitetietoja ja tilaustietoja. Uusi järjestelmä on aiempaa toimivampi, joustavampi ja suojatumpi. Tilaajien asiakas- ja tilaustiedot on siirretty koneellisesti vanhasta järjestelmästä uuteen, ja 13. kesäkuuta ilmestyvä lehti toimitetaan tilaajille ensimmäistä kertaa uudesta tilaajajärjestelmästä.

Tietojen siirto on tehty mahdollisimman tarkasti, mutta järjestelmävaihdoksessa pieni osa tilaajien tiedoista on saattanut jäädä siirtymättä uuteen järjestelmään. Epätarkkuus johtuu vanhan ja uuden järjestelmän välisistä eroista. Tämä tarkoittaa sitä, että pieni osa Ylöjärven Uutisten tilaajista ei ehkä saa lehteä siirron jälkeen.

Jos et saa tilaamaasi lehteä keskiviikkona 13. kesäkuuta tai sen jälkeen, ota yhteyttä tilaajapalveluumme:

Pahoittelemme mahdollisia jakeluvirheitä ja korjaamme tilanteen heti kun saamme virheistä tiedon. Lisäksi toimitamme puuttuvat lehdet jälkikäteen.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?