Salibandyväki palkintosateessa

Ylöjärven Pallon salibandyjaosto vietti kauden päättäjäisiä viime torstaina täpötäydessä Koulutuskeskus Valon aulassa.

Vuoden joukkueen eli 04-poikien kapteeni Arttu Ruuhikorpi, Fair Play -palkittu Kari Korhonen ja Vuoden valmentaja Joosu Koivunen hakivat palkintonsa. (Kuvat: YPA)

Perinteiseen tapaan YPA palkitsi palkittiin kaikki juniorit ja kerholaiset kausipalkinnoilla. Lisäksi jokaisesta joukkueesta palkittiin ansioituneet pelurit.

Vuoden valmentaja -erityispalkinnon sai vuonna 2007 syntyneitä poikia valmentanut Joosu Koivunen. Palkinnon saajan äänestivät valmentajat. Koivusen luotsaama joukkue on ottanut suuria loikkia kohti valtakunnan kärkeä. Kauden huipennuksena oli Seinäjoella pelattu Kohonen-cup, jonka YPAn 07-joukkue ratkaisi edukseen voittolaukauskisassa. Koivunen on nuoresta iästään huolimatta osoittanut vahvaa valmennusosaamista ja -auktoriteettia.

Vuoden joukkue -kisan äänestys oli jälleen äärimmäisen tiukka. Eniten ääniä sai vuonna 2004 syntyneiden poikien Sininen joukkue, joka on vuodesta toiseen kuulunut Suomen kärkijoukkueisiin. Ensi kaudella joukkueen tavoitteena siintää erittäin vaativa C-poikien SM-sarja.

Fair Play -palkinto puolestaan ojennettiin YPAlaiselle, joka on osoittanut erityistä seurahenkeä ja kantanut vastuuta laajemminkin koko rintaman eteenpäin menemisestä. Palkinnon pokkasi erityistä aktiivisuutta joukkueiden välisen yhteistyön ja valmennuksen kehittämisessä osoittanut, vuonna 2008 syntyneiden poikien vastuuvalmentaja Kari Korhonen.

YPAn salibandy-joukkueiden palkitut

Tehopelaajat: Onni Nieminen (G10-pojat), Rasmus Sipilä (F09-pojat Sininen), Jami Näsiaho (F09-pojat valkoinen), Rafael Erkkilä (F08-pojat Sininen), Urho Kananoja (F08-pojat Valkoinen), Eevertti Koivunen (E07-pojat Sininen), Justus Ström (E07-pojat Valkoinen), Arttu Tapio (E06-pojat Sininen), Miska Tikkinen (E06-pojat Valkoinen), Aatu Palonen (D05-pojat), Onni Keskinen (D04-pojat Sininen), Joona Honkanen (D04-pojat Keltainen), Aleksi Hirvonen (C03-pojat), Onni Kananoja (C02-pojat), Niko Hirvonen (B-pojat), Sofianna Pitkälä (D05/06-tytöt), Kerru Mäki-Lahna (C03/04-tytöt), Noora Leppänen (Naiset I 2. div.), Tanja Pesonen (Naiset II 3. div.), Satu Peltokangas (Naiset III 4. div.), Sami Pettinen (Miehet I 6. div.), Toni Latosaari (Miehet II 6. div.),

Tsempparit: Aaron Korkala (G10-pojat), Kasper Kivimäki (F09-pojat Sininen), Veikka Tanila (F09-pojat valkoinen), Joona Korhonen ((F08-pojat Sininen), Eeli Hakola (F08-pojat Valkoinen), Kristian Järvinen (E07-pojat Sininen), Miro Karjalainen (E07-pojat Valkoinen), Benjamin Saatcioglu (E06-pojat Sininen), Jere Pärssinen (E06-pojat Valkoinen), Nuutti Kalliomäki (D05-pojat), Veikko Määttä (D04-pojat Sininen), Jere Ristimäki (D04-pojat Keltainen), Albert Laitila (C03-pojat), Ronni Reiman (C02-pojat), Joel Hietaniemi (B-pojat), Oili Haaranen ((D05/06-tytöt), Veera Niemi (C03/04-tytöt),

Kehittyneimmät: Niila Borg (G10-pojat), Jerri Mensonen (F09-pojat Sininen), Luca Kaipainen (F09-pojat valkoinen), Juulia Saatcioglu (F08-pojat Sininen), Jesse Haavisto (F08-pojat Valkoinen), Viljami Honkanen (E07-pojat Sininen), Tommi Suomela (E07-pojat Valkoinen), Ville Virtanen (E06-pojat Sininen), Juuso Lehtinen (E06-pojat Valkoinen), Rasmus Mäkelä ((D05-pojat), Artturi Seppä (D04-pojat Sininen), Jalmari Nykänen (D04-pojat Keltainen), Petteri Tervonen (C03-pojat), Jaakko Huomo (C02-pojat), Matilda Myllyniemi (D05/06-tytöt), Rosa Halttunen (C03/04-tytöt)

Joukkueensa parhaat: Milla Välisaari (Naiset I 2. div.), Helena Kiviranta (Naiset II 3. div.), Mervi Lehtiniemi (Naiset III 4. div.), Roope Grönlund (Miehet I 6. div.), Santeri Perälä (Miehet II 6. div.)

Rookie of the year: Petri Peuraniemi (B-pojat)
MVP: Viljami Järvä (F09-pojat Sininen)

Joukkueiden kehittyneimmät kävivät niin ikään lavalla.

Tsemppareina palkitut pitivät huolta joukkueidensa taistelutahdosta.

Joukkueiden tehopelaajat näkyivät usein maalintekijätilastoissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?