Kohti juhlavuoden tapahtumia

Ensi vuonna järjestettävät Ylöjärven 150-vuotisjuhlallisuudet saivat lopullisen starttipamauksen, kun kaupunginhallitus hyväksyi kulttuuripalvelujen suunnitelmat monista tapahtumista.
Tapahtumakirjo näyttää hyvältä mutta ei vielä läheskään valmiilta. Eniten kiinnostusta herättänevät suunnitelmat Veistosrokista sekä Ylöjärven valot -tapahtumasta.
Veistosrokki saanee hyvän alkusysäyksen tämän vuoden elokuun lopussa, kun Eppu Normaali -veistos paljastetaan. Paljastustapahtuma on jo lähtökohdiltaan näyttävä ja iso. Jos juhlavuonna päästään edes lähelle samaan, ollaan oikealla tiellä.
Ylöjärven valot -tapahtuma on myös hyvä idea. Toivottavasti toteutus onnistuu.
Puutarhakaupungin täyttäessä 150 vuotta, on myös muiden kuin kaupungin toimijoiden hyvä herätä ottamaan juhlavuodesta kaikki irti.
Toivottavasti siis ylöjärveläiset yhdistykset, järjestöt ja myös yritykset ottavat aiheesta kopin ja järjestävät mieleenpainuvia tilaisuuksia.
Ylöjärvellä ihmiset ovat lähtökohtaisesti aina innostuneet tapahtumista ja jopa valmiita maksamaan pääsylipuista. Pienelläkin satsauksella voi saada aikaan suuria asioita.
Kaupungin ja sen kulttuuritoimen tehtävä on kannustaa paikallisia toimijoita järjestämään tapahtumia Ylöjärven 150-vuotisen historian kunniaksi. Myös kaupungin taloudellinen apu lienee moni paikoin tarpeen.
Me Ylöjärven Uutisissa seuraamme tarkasti ensi vuoden tapahtumasuunnittelua. Paikallislehti järjestää tapahtumia myös itse ja on mukana tapahtumissa, joissa se pääsee lähelle kaupunkilaisia.
Tapahtumien järjestämisessä pitää olla mukana intohimoa ja osaamista. Ensi vuosi tulee nopeasti, joten ideointi ja suunnittelu kannattaa aloittaa jo nyt.
Tehdään yhdessä Ylöjärven 150-vuotisjuhlavuodesta tapahtumarikas. Sen tämä kaunis ja eläväinen kaupunki on ansainnut.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.