Voimamiehet ja -naiset mittelevät vahvimman tittelistä Ylöjärven Markkinoilla

Ensi lauantaina järjestettävien Ylöjärven Markkinoiden yhteydessä nähdään myös vahvamies ja vahvanainen kisat. Kisaa käydään neljässä eri lajissa, jotka noudattavat Markkinoiden tämän vuotista metsäteemaa.

Markkinoilla näkee, miten isot miehet nostavat isoja rautoja (Kuva: Janne Ylimys)

Osanottajia molempiin kisoihin on tulossa ennätysmäärä, joten odotettavissa on tiukka taisto kylän vahvimman miehen ja naisen tittelistä.

Kisan juontajana ja promoottorina toimii tuttuun tapaan Teemu Sinisalo. Ensimmäinen laji starttaa kello 11.50 ja viimeinen noin kello 14.20. Kisan seuraamiseen kannattaa siis varata aikaa. Jännitystä kisasta ei tule puuttumaan, joten yleisöä toivotaan kauppakeskus Elon pihaan sankoin joukoin. Lajien välillä Markkinat tarjoavat monenlaista muuta viihdykettä.

PÄIVI RISTOLAINEN

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?