Onnittelut valkolakeille! Tässä ovat kevään uudet ylioppilaat

Julkaisemme nimilistan ylöjärveläisistä  ja Ylöjärvellä valmistuneista ylioppilaista. Lista päivittyy sitä mukaan, kun kouluilta saadaan tietoja.

Ylöjärven lukio:

Aatinen Oskari Eemil, Ahomäki Lotta Saara, Alanen Sofia Helga Eliina, Aliska Erika Anette, Antila Anssi Ilkka Olavi (kaksoistutkinto), Anttila Aleksi Kalevi, Anttonen Jani Daniel, Enqvist Camilla Fredriikka, Fürpass Toni Stefan, Gullsten Ida Amanda, Hakala Henna Birgitta, Hannula Hilla Eerika, Havela Annu Karoliina, Heikkilä Sylvia Terttu Maria, Hirvonen Julius Petri Kustaa, Holm Ida Sofia, Huutoniemi Lauri Johannes, Hynninen Elmo Pekka, Härö Daniel Lauri Tapio, Illi Roosa Kateriina (kaksoistutkinto), Ilonen Eino Nestori, Jokihaara Janika Krista Julia (kaksoistutkinto), Jokinen Milla Johanna, Joutsenvirta Salli Tuulia, Järvenpää Jaakko Tapio Johannes, Jäättelä Oskari Daniel, Kaaja Sanni Aleksandra, Kalliomäki Lauri Juhani,Kariluoma Noora Wilhelmiina, Kaunisto Aino Liisa Maria, Kemppinen Joonatan Vihtori, Kinnari Janina Jessica, Kinnari Jenni Jasmine, Kivimäki Tuomas Antti Kristian, Klemetti Noora Sofia, Kolehmainen Katariina Ida Maria, (kaksoistutkinto) Kolehmainen Pinja Pauliina, Konttinen Säde Paula Petriina, Korhonen Lilli Karoliina, Koskenheimo Minka Maria, Koskinen Helmi Inkeri, Koskinen Lauri Juhani, Kotiranta Jaakko Eemeli (kaksoistutkinto), Kuusi Vilma Isabella, Kuusijärvi Saara Sofia, Kuutti Rony Kasimir, Laakso Jesse Topi Valtteri, Lahdensuu Iina Orvokki, Lahtinen Harri Henrik, Lahtinen Meeri Ursula, Lapiolahti Roope Mauno Hermanni, Lehtola Kalle Oskari, Leppiniemi Lasse Oskari, Leppäsalko Teemu Juhani, Lohtander Ida Maria, Luotonen Nea Anita Aleksandra, Mettiäinen Milla Carita, Mettänen Juho-Ville Miikael, Moisio Roosa Maria (kaksoistutkinto), Muhonen Eveliina Aino Elisabeth, Mutanen Noora Kaarina, Nevanranta Erika Aleksandra, Niemi Alisa Sofia, Nieminen Heikki-Matti Sakari, Nieminen Henna Riikka, Nousu Riina Anniina, Ohinmaa Milla Helmi Sofia, Ohtola Matilda Katariina, Olli Iina Maarit, Ollonberg Jerry Henrik Ilmari, Paljakka Aaro Ilmari Ferdinand, Paloheimo Paula Sivia, Pihlajamäki Laura Tuulia, Pinomäki Tuomas Antti Jalmari, Poskiparta Juulia Anna Alina, Puisto Heidi Maria, Puumala Jasmina Emilia, Pätäri Sanni Pauliina, Rajala Jesse Kristian, Riutta Jenni Sanja Amanda, Riutta Roosa Selja Sofia, Rosenqvist Aleksi Kalevi, Runn Samuel Sebastian, Ruuhikorpi Leevi Olavi, Salmela Taavi Lauri Ilari, Sarkola Sini Henriikka, Selin Jutta Karoliina, Setälä Patrick Benjamin, Sillanpää Sanna Maria, Sinisalo Eetu Ilmari, Sinisalo Iina Elina Elisabeth, Sinisalo Ville Petteri, Sommers Veera Helmi Anniina, Sulkala Saara Eira-Maria, Suvela Jani Artturi, Syrjä Aino Iida Katariina, Säynäväjärvi Siiri Elsa Maria (kaksoistutkinto), Taavitsainen Anttu Aaprami, Tahlo Suvi Elina Kristiina, Taipalus Jenni Elisa Anneli, Tapiola Lotta Pauliina, Telemäki Arttu Juhani Vakanpoika, Tiihala Ira Anniina, Timonen Vilma Susanna, Tirkkonen Pinja Ida Maria, Tiura Iida Emilia (kaksoistutkinto), Toivonen Tiitus Tarri Elias, Tujula Arttu Timo Elias, Turpeinen Ella Nora Olivia, Uusi-Illikainen Salla Maria, Vikman Bertta Eeva Hillevi, Vilenius Lydia Stina Maria, Vilppo Tino Aleksi Jukanpoika, Virolainen Luukas Paavo Sakari, Viskari Petteri Oskari Henrik, Vuojolainen Aapo Juhani, Vuori Sami Miro Kristian, Välimäki Pauliina Nea Maria, West Wilma Matilda, Wilska Jasmin Anneli, Yli-Hankala Reetta Maria Josefiina, Äkräs Tea Janita (kaksoistutkinto)

 

Pirkanmaan aikuislukio:

Aho Helmi, Leminen Emilia

Kalevan lukio:

Maijala Milja Katariina, Ruusila Emma Wilhelmiina, Sylvelin Kiia Kristiina

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>