Iskun joukkueille onnistumisen iloa

Ylöjärven iskun joukkueet Kuutar, Team Kuutar, Kastepisara, Kastehelmi, Viima ja Väre kilpailivat äitienpäivänä ISKU stara ja JV 8-10v. -kilpailuissa Tampereella Pyynikin palloiluhallissa.

Viima esitti siistin ja iloisen suorituksen. Viimalla on edessään vielä muutamat treenit, jonka jälkeen joukkue esiintyy viimeisen kerran nykyisellä ohjelmallaan ensi lauantaina Vuoreksessa.
Väre teki loistavan suorituksen vajaasta kokoonpanosta huolimatta. Myös Väreen voi nähdä Vuoreksessa.

Kuutar ja Team Kuutar päättivät kautensa loistaviin suorituksiin. Joukkueet haalivat mukaansa hyvän mielen ja onnistuneen fiiliksen. Team Kuuttarelle mukaan tarttui myös ensimmäinen kunniamaininta, jonka perusteluissa luki ”Siisti ja hallittu kokonaisuus, ikä ja taitotasolle sopiva monipuolinen koreografia”.

Kasteen tytöt päättivät myös kautensa näihin kisoihin. Treeni oli tuottanut tulosta ja Kaste suoritti kauden yhtäaikaisimmat ja tiukimmat suoritukset.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>